Sammen skaper vi suksesser!

Ønsker du å utvikle et moderne og fremtidsrettet boligprosjekt, eller ønsker du bistand til å etablering av borettslag eller eierseksjonssameier. Vi hjelper deg!

Kontakt oss

NBBO har siden 1946 bygget og forvaltet boliger for medlemmene våre, og mange av prosjektene er utviklet i samarbeid med andre. Vi vet at samarbeid lønner seg. Våre medlemmer får tilgang til nye boligprosjekter, og du får tilgang til en unik markedskanal og Buskeruds største kompetansemiljø for boligselskap.

Noen av våre tjenester for eiendomsutviklere

Investeringssamarbeid

NBBO er en solid investeringspartner som kan bli med på utviklingen av prosjektet fra et tidlig stadium.

Fleksibilitet

Vi kan hjelpe deg med alle ledd i prosjektutviklingen, eller vi kan levere enkelttjenester i forhold til ditt behov.

Rådgiving

La oss hjelpe deg med å etablere et boligselskap for å skape trygge og gode bomiljøer.

Salg

Våre eiendomsmeglere i NBBO Eiendomsmegling har lang erfaring i å selge nye boligprosjekter.

Få tilgang til en unik markedspakke

Vi er eksperter på markedsføring av boligprosjekter og med nærmere 30.000 medlemmer kan vi tilby en unik markedspakke uten sidestykke i vår region.

 • Budsjettering og planlegging av markedsføringen

  Før vi går i gang med et prosjekt utarbeider vi et forslag til et markedsbudsjett og en markedsplan. Når det er godkjent av deg er du sikret forutsigbarhet i markedsføringen av prosjektet.

 • Utarbeidelse av prospekt

  Våre tekstforfattere og samarbeidspartnere sørger for å lage et prospekt som presenterer boligprosjektet på en god måte.

 • Innsamling av interessenter

  Vi etablerer en nettside for innsamling av interessenter i god tid før lansering. Det gir mulighet for en målrettet markedsføring som sikrer synlighet for prosjektet på et tidlig stadium.

 • Unike markedskanaler

  Dersom prosjektet lanseres med forkjøpsrett for NBBO sine medlemmer vil det få en omfattende eksponering i vårt medlemsmagasin, i tillegg til e-postmarkedsføring til over 11.000 unike mottakere.

 • In-house produksjon

  I markedsføringen av prosjekter bruker vi interne ressurser som er spesialister på boligselskap. Vi utvikler nettsider, kampanjer og materiell i eget hus for å sikre fleksibilitet og lave kostnader for deg.

 • Digital markedsføring

  I dagens boligmarked er det helt nødvendig å tenke på digital markedsføring for å sikre god synlighet. Derfor har vi egne ressurser som er sertifiserte innen digital markedsføring og Google Adwords.

Kontakt meg for spørsmål om eiendomsutvikling

Hei, jeg heter Tor Engebakken og jeg er utbyggingssjef i NBBO. Kontakt meg dersom du har en tomt eller et boligprosjekt du ønsker å realisere i samarbeid med oss.

T: 32 21 15 66 M: 992 19 909 E: tor@nbbo.no

Send meg en e-postRing meg
Til toppen