Medlemsfordeler

Med et medlemskort fra NBBO får du rabatt hos en rekke forhandlere. I tillegg får du eksklusive medlemstilbud dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Se alle fordelene her

Vis medlemskortet og få rabatten der og da!

Som medlem har du tilgang til en rekke gode rabattavtaler. Det eneste du trenger å tenke på er å vise frem medlemskortet ditt når du handler, så får du rabatten der og da.

For å unngå å gå glipp av rabatten din anbefaler vi deg å laste ned medlemskortet ditt på mobilen. Det ligger tilgjengelig i JOYN, en samleapp hvor du kan samle alle dine medlemskap i en og samme app.

Ja, jeg vil abonnere på nyhetsbrev fra NBBO

  • Ved å gi oss ditt samtykke og legge inn din e-postadresse nedenfor, vil du motta e-poster fra NBBO om medlemsfordeler og eksklusive medlemstilbud. Merk at det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake ved å klikke på «avslutt nyhetsbrevet» nederst i hver e-post du mottar. E-postadressen lagres i våre interne systemer og slettes når du avslutter abonnementet ditt. Er du ellers interessert i NBBO sin holdning til personvern, kan du lese NBBO sin personvernerklæring.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Til toppen