Prosjektet består av 51 leiligheter og 15 townhouse. Leilighetene varierer i størrelse fra 46 m2 til 164 m2. Townhousene vil ha størrelser fra 79 m2 til 119 m2, og gå over to plan.

På Spinderitunet bor du fredelig men sentralt. Fra boligen har du gåavstand til skole, barnehage, turområder, idrettsanlegg og nærsenter med dagligvare, apotek og kafé. Samtidig har du alt Drammen har å by på kun 15 minutter unna.

Medlemmer av NBBO har forkjøpsrett i dette prosjektet. For å gjøre bruk av forkjøpsretten må skriftlig kjøpetilbud være mottatt av megler innen:

15. januar 2021 kl. 10:00.

 

Les mer om prosjektet og finn din bolig her

Du kan også laste ned prospekt her og prisliste her.


Slik bruker du forkjøpsretten:

 1. Sjekk NBBO-medlemskapet ditt
  Du må være medlem i NBBO og ha betalt kontingenten før du kan bruke forkjøpsretten. Status for kontingenten kan du sjekke på Min side eller ved å ringe 32 21 15 00.
 2. Skaff finansiering
  Når du skal kjøpe en bolig, må megler vite at du har hele finansieringen i orden. Du må derfor skaffe dokumentasjon på finansieringen, f.eks. et finansieringsbevis, lånebevis eller en e-post fra banken som bekrefter finansieringen.
 3. Lever kjøpetilbud til megler innen fristen.
  For å være med på salgsstarten/ gjøre bruk av forkjøpsretten må skriftlig kjøpetilbud være mottatt av megler innen 15.01.2021 kl 10:00. Kjøpetilbudet må ha minimum akseptfrist til 22.01.2021 kl. 15:00 for å være med i salgsstarten, da det forventes at det tar ca. én uke å avklare finansiering, ansiennitet og salg. Forsikre deg om at riktig medlemsnummer er ført inn i kjøpetilbudet.
 4. Dette skjer om du bruker forkjøpsretten
  Kjøpetilbudet er bindende, det vil si at dersom boligen du har lagt inn forkjøpsrett på ikke har noen andre interessenter, vil du være forpliktet til å kjøpe denne boligen. Dersom det er flere interessenter om samme bolig vil den tildeles etter ansiennitet og den med best ansiennitet vil få boligen. Det er mulig å angi flere boliger i prioritert rekkefølge i kjøpetilbudet.

 

Last ned skjema for bruk av forkjøpsrett

 

Spinderitunet Borettslag vil bli tilknyttet NBBO som også vil være forretningsfører. NBBO er imidlertid ikke utbygger og står ikke for salget av prosjektet.
Du må derfor ta kontakt med megler om du ønsker mer informasjon om borettslaget, eller de enkelte boligene.