Ta med hele familien på “A Walk in the Park”

Lørdag 27. mai arrangeres det familiefestival i Drammen Bypark. Alt er gratis og det blir morsomme aktiviteter, underholdning og garantert god stemning!

Gjengen som står bak konseptet "A Walk in the Park" ønsket å skape et lavterskeltilbud som var gratis og inkluderende, og ikke minst GØY for hele familien.

Sammen med en rekke gode samarbeidspartnere, oss inkludert, inviteres det for aller første gang til en hyggelig dag i Drammen Bypark. Enkle leker, morsomme og relevante aktiviteter samt god underholdning for de minste står på agendaen.

Det er kanskje viktigere enn noen gang å komme seg ut, prøve nye ting og befri seg fra en stressende hverdag med mye skjermtid i hjemmet.

Kom og bli med på A Walk in the Park! 

På scenen:

10:00 - Velkommen

11.15: DJ Walkie og Partner show

11.30 - Molly & Partner show

13.15 - DJ Walkie m lokalt innslag

13.30 - Molly & Partner show

14:15 Eva Kyomi fremfører "Dream or illusion"

14.45 - Avslutning og premieutdeling fra Quizløypa

I tillegg til show fra scenen fylles hele parken med morsomme aktiviteter og muligheter til å lære nye, spennende ting.

BOBOs spilldag

NBBO-kaninen BOBO inviterer små og store til spillmoro. Han har pakket sekken med kjempeterninger, klossmajor i stor versjon, Ludo, Ringspill og Mikado.

Du kan prøve lykken på lykkehjulet vårt, hvor alle er garantert å vinne en premie.

BOBO vil også rusle rundt i parken og hilse på alle som vil og kanskje han har med seg en liten overraskelse i sekken til deg!

Moro for små og store

Hos Fiskesprell får barna kjenne på ekte fisk, lære mer om denne fantastiske råvaren og lage sin egen skattekiste med sjømat som skal grilles og nytes. Denne aktiviteten kan man melde seg på, på forhånd for å sikre seg en plass.

Å slå seg løs med tusj og tegnesaker på Pappas bil er selvfølgelig ikke lov, men i dag kommer det en bil til parken som alle barna kan tegne på! Bilia Drammen ønsker at sin hvite bil skal bli full av fargerike tegninger, så her er det bare å finne frem sin indre kunstner og tegne i vei.

BUA kommer og har med seg blant annet Skateboard som du kan låne og prøve dine ferdigheter i skateparken.

Se oversikten over alle aktivitetene du kan bli med på denne dagen her.... 

BOBO kommer, og gleder seg til å møte mange nye venner.

Bli med på en morsom og hyggelig dag i parken

Møt DJ Walkie.

DJ Walkie er A Walk in the Park sin egen maskot. Han er et hyggelig ekorn som er opptatt av at alle skal være snille med hverandre og å ha det gøy ute.

DJ Walkie blir så glad av å være ute i parken, så glad at han vil spille musikk og danse! Har dere lyst til å lære en kul dans før festivalen, kan dere sjekke ut DJ Walkie-dansen her...

Lær deg DJ Walkie-dansen og bli med!

Show med Molly & Partner

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som hører musikken eller kom mer å ser showet.

NBBO - Stolt samarbeidspartner.

Der folk trives. - Det er vårt motto. Derfor velger vi ut en rekke aktiviteter og arrangementer gjennom året hvor vi er med som samarbeidspartner eller sponsor. Vi skal bidra til økt trivsel der du bor, og da tilbudet uten for husets fire vegger vel så viktig.

Da vi fikk spørsmål om å være partner for gjennomføringen av "A Walk in the Park" var det enkelt å si ja. Et lavterskel arrangement som legger til rette for at barnefamilier får oppleve noe ekstra uten at det behøver å koste noe ser vi på som en stor berikelse til opplevelsestilbudet i vår region. Vi gleder oss skikkelig til denne dagen, og håper vi sees!