NBBO Eiendomsmegling bruker et av markedets beste verktøy for å øke synligheten av din bolig når du legger den ut for salg. Produktet som har fått navnet «Digital 3.0» gir deg en treffsikker boligannonsering i digitale og sosiale medier.

– Vi ser at det å vise frem boligen sin i et bredt spekter av kanaler, slik som i nettaviser og på facebook, gir resultater i form av flere besøk på FINN-annonsen. Og når det er flere som titter på annonsen så øker sannsynligheten for at det kommer flere på visning, og at det kan bli en budrunde som løfter prisen på boligen, forklarer Jan Vidar Avdal som er daglig leder i NBBO Eiendomsmegling.

Smart teknologi

Digital 3.0 er bygget på Norges mest avanserte plattform for digital markedsføring av eiendom. Ved å samle data om interessenter og kjøpere, kan digitale annonsekampanjer målrettes direkte mot personer som har vist interesse for en spesifikk type eiendom i et konkret område.

– Vi finner med andre ord potensielle kjøpere som ikke nødvendigvis leter aktivt gjennom tradisjonelle kanaler i tidsrommet din bolig er på markedet, sier Avdal.

Målgruppespesifikke tekster 

For at annonsene skal appellere best mulig til målgruppen, samarbeider NBBO Eiendomsmegling med profesjonelle tekstforfattere som utformer skreddersydde tekster for hver enkelt målgruppe.

– Enkelt forklart betyr dette at når en potensiell kjøper surfer på nettet eller i sosiale medier, vil din boligannonse dukke opp med en tekst som fokuserer på akkurat de kvalitetene vedkommende verdsetter. I tillegg får du ekstra målretting mot de som viser interesse for din bolig ved at disse ser annonsen flere ganger frem til visning, forklarer Avdal.

Lett å følge med

I tillegg til å sørge for en bedre synlighet for annonsen din, så gir «Digital 3.0» deg også en full oversikt over resultatet av markedsføringen.

– Når en boligselger velger å benytte «Digital 3.0» så vil man få tilsendt en lenke til en live rapport som viser statistikk over resultatene av annonseringene i sanntid. Det vil si at det er lett å følge med på, og se resultatene av markedsføringen. Og min erfaring er at mange setter pris på dette verktøyet når de er i en spennende boligsalgsprosess, sier Avdal.