Velkommen til NBBO-bloggen

Nå har vi lansert vår egen blogg. Blant annet for å gjøre innholdet i vårt medlemsmagasin mer tilgjengelig i digitale kanaler.

– Vi har innsett at ikke alle ønsker å motta og lese et tradisjonelt magasin, men i stedet ønsker å lese godt innhold på digitale flater, og av denne grunn har vi valgt å etablere en innholdsportal som vi har valgt å kalle NBBO-bloggen, forteller Ingrid Holst Nissen i NBBO.

Medlemsmagasinet har riktignok vært tilgjengelig som et PDF-magasin i flere år, men i følge Holst Nissen har ikke dette vært en optimal løsning.

– Ulempen med PDF-magasiner er at de er en ren kopi av papirutgaven, og dette fungerer ikke optimalt i en digital hverdag. Leseropplevelsen blir dårlig med vanskelig navigasjon og mye unødvendig scrolling, forklarer hun.

Den nye bloggen vil inneholde alt det lokale stoffet som er produsert i magasinet, i tillegg vil det publiseres artikler rundt bolig, hjem og interiør jevnlig.

– Vårt mål er å ha mye unikt og lokalt innhold som du ikke finner noe annet sted, men vi vil også dele mange artikler som vi mener er relevante for våre lesere, forteller Holst Nissen.

 

Nysgjerrig på hvordan bloggen ser ut? Besøk blogg.nbbo.no