Fabian er ny daglig leder i NBBO Eiendomsmegling

NBBO Eiendomsmegling har fått ny daglig leder, og her kan du bli bedre kjent med ham. Fabian Nordahl Paus har lang erfaring fra eiendomsbransjen og har gledet seg til å ta fatt på den nye jobben.

Tekst og foto: Kine Myrvold Olsen

Portrettbilde av Fabian Nordahl Paus i Øvre Torggate i Drammen
Fabian Nordahl Paus er ny daglig leder i NBBO Eiendomsmegling

– Det er bare én vei å gå, og det er oppover. Det er et stort potensial i NBBO Eiendomsmegling, med dyktige meglere, så her er det mye bra å bygge videre på, sier Fabian Nordahl Paus. 

Han startet i jobben i mai, og synes han har blitt tatt godt imot. NBBO Eiendomsmegling holder til i 1. etasje i NBBO-huset i Nedre Torggate 5. Han mener at lokalene er modne for en oppfriskning, og er allerede i gang med å få inn LED-belyste vindusutstillinger, slik at prospektene de har for salg blir enda bedre synliggjort - også i lokalene deres.

– Vi har også planer om å fornye lokalene, slik at vi fremstår som et moderne og fristende meglerhus også gjennom kontoret vårt, sier han. 

Komplett by

Fabian bor på Nøtterøy med kone og to barn, og hverdagspendler dermed inn til Drammen hver dag. I tillegg til å ha lang erfaring som eiendomsmegler i Oslo, kommer han rett fra jobben som sales manager i et selskap i Drammen. 

– Jeg har vært mye i Drammen, og liker meg veldig godt her. Drammenselva og nærheten til marka gjør det til en komplett by. Det er et spennende område å jobbe i, sier han.

Nettopp Drammenselva har Fabian tilbragt mye tid ved. Han er nemlig veldig glad i å fiske, og har funnet mye glede og ro i å fiske etter laks i Drammenselva. Som tidligere aktiv alpinist har han også stått mye på ski i Drammen. Først og fremst er det selvsagt tid med familien som han setter mest pris på når han ikke er på jobb.

– Jeg har i grunn et ganske A4-liv, og liker det godt, sier Fabian. 

Som selvutnevnt fotballidiot blir det kanskje en del prat om fotball i lunsjen, fortrinnsvis om Tottenham for egen del. 

Skal jobbe mye med prosjekter

I NBBO Eiendomsmegling kommer han til å jobbe mest med nybygg-prosjekter - for eksempel med Deciliteren, som nylig hadde salgsstart. At han synes det er spennende å jobbe med nybygg var én av grunnene til at han ønsket å jobbe i NBBO. 

– Stillingen virket veldig spennende. Det er et solid selskap med en veldig god lokal forankring. Jeg opplever at NBBO er et godt etablert navn i Drammen, sier han. 

– Drammenselva og nærheten til marka gjør det til en komplett by. Det er et spennende område å jobbe i.

Som leder er det viktig for Fabian at de som jobber der føler seg sett og hørt. 

– Fellesskap er nøkkelen. Jeg har høyt fokus på at vi skal snakke åpent om ting og ha et godt internt samarbeid. Ikke bare i vår avdeling, men også i kompetansehuset NBBO som helhet, sier han. 

Megler for alle

Hos NBBO Eiendomsmegling selger de alle typer boliger. Som en del av NBBO er de naturligvis også spesialister på borettslag. 

– Vi skal være en megler for alle. Uansett hvilken type bolig du skal selge, skal du oppleve oss som en seriøs aktør, som gjør vårt ytterste for kundene våre. Målet er selvfølgelig at vi skal være en av de foretrukne meglerne i byen, sier Fabian. 

Er du nysgjerrig på hvilke boliger NBBO Eiendomsmegling har til salgs akkurat nå? Da kan du ta en kikk her.