Hvorfor bør du bli medlem i NBBO?

Den viktigste fordelen du får som medlem er forkjøpsrett til nærmere 10.000 boliger i hele Drammensregionen. I tillegg får du tilgang til et unikt fordelsprogram med eksklusive medlemstilbud og gode rabatter i lokale butikker.

Meld deg inn her

Det lønner seg å være medlem

Et medlemskap i NBBO er et naturlig valg for alle som bor i, eller ønsker å flytte til Drammensregionen. Som medlem får du forkjøpsrett til nærmere 10.000 borettslagsboliger spredt over hele regionen, i tillegg får du forkjøpsrett til alle våre nye boligprosjekter.

På toppen av dette får du en rekke medlemsfordeler i form av rabatter og eksklusive medlemstilbud hos en rekke lokale leverandører.

Alt dette for kun kr. 250,- i året, en sum vi er overbevist om at du klarer å spare inn i løpet av kort tid.

Bli medlem

Bli bruker av forkjøpsrettportalen

Er du på boligjakt? Som medlem kan du opprette profil på forkjøpsrettportalen – da kan du opprette ukentlige e-postvarsler med nye boliger på forkjøpsrett og når du finner drømmeboligen kan du melde forkjøpsrett direkte på nett.

Logg inn på forkjøpsrettportalen

Ansiennitet er gull verdt

Desto lengre, desto bedre

God ansiennitet kan bli avgjørende den dagen drømmeboligen dukker opp på forkjøpsrett. Derfor lønner det seg å bli medlem tidlig, eller hvorfor ikke gi bort et medlemskap i gave?

Enkelt å bli medlem

Medlemskapet er bare noen tastetrykk unna

Et medlemskap koster kr. 550,- ved innmelding. Av dette utgjør kr. 300,- en engangssum som vi kaller andelskapitalen. De øvrige kr. 250,- er årskontingenten som må betales hvert år.

Lett å spare inn

Få rabatt og gode tilbud

Våre medlemmer kan nyte godt av en rekke lokale rabattavtaler og abonnerer man på vårt nyhetsbrev får man i tillegg en rekke eksklusive medlemstilbud.

Til toppen