NBBO Gir tilbake fortsetter i 2023

Vi gleder oss til å dele ut midler til mange gode formål gjennom NBBO Gir tilbake i 2023.

Tekst: Kine Myrvold Olsen

Gjennom 2021 og 2022 har vi støttet mange lokale formål gjennom vårt sponsorprogram NBBO Gir tilbake, og vi fortsetter selvsagt i 2023. Vi støtter store og små tiltak innen kultur, idrett, nærmiljøaktiviteter og bomiljø. 

– Vi har jobbet for skape trivsel i tusenvis av hjem i 76 år, og gjennom sponsorprogrammet vårt ønsker vi å bidra til at store og små prosjekter i nærområdet vårt kan gjennomføres, sier Ingrid Holst Nissen, avdelingsleder for medlem hos NBBO. 

Det er to søknadsfrister per år: 1. april og 1. oktober. 

Her er eksempler på noen av de som har fått midler tidligere:

Tips til søknaden

Neste søknadsfrist for NBBO Gir tilbake er 1. april 2023. Ingrid håper på mange søknader også i årets tildelinger, og har noen tips til deg som vil sende inn søknad: 

  • At man gjør seg flid med søknaden teller godt med. 
  • Et budsjett som er godt underbygget er fint å legge ved. 
  • For boligselskapene gir vi fortrinnsvis til ting som varer over tid og som kan bli til glede for mange. 
  • Tenk også gjerne bærekraft.

Tar samfunnsansvaret på alvor

Gjennom sponsorprogrammet får vi en mulighet til å gi et viktig bidrag til mange aktører i nærmiljøet. Vi har for eksempel tidligere støttet drakter til ulike idrettslag, musikkorps med aktiviteter som seminar og konserter, flere forskjellige boligselskap med oppgraderinger av uteplassene sine, kjøkkenutstyr til Sanitetsforeningen, garn til strikkegrupper som strikker til gode formål og ulike førjulsarrangementer – for å nevne noe. 

– Det gir oss veldig mye tilbake også, når vi ser hvor glade alle blir for å få midler til tiltakene de søker om, sier Ingrid, og legger til: 

– Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor, og er veldig fornøyde med å kunne støtte så mange gode formål gjennom NBBO Gir tilbake. Vi har til nå hatt fire tildelinger, og søknadsfristen til den neste er rett rundt hjørnet. Vi gleder oss til å lese mange gode søknader i tiden fremover.

Her kan du se alle som har fått midler så langt.