Vi bryr oss om nærområdet vårt

Som den største boligforvalteren i drammensområdet, ønsker vi å ta en aktiv del i å gjøre byen og regionen vår enda bedre. Det gjør vi blant annet gjennom å sponse ulike aktører som bidrar til nettopp dette, med sine prosjekter og arrangementer.

Tekst: Kine Myrvold Olsen Foto: NBBO

Ingrid Holst Nissen
Ingrid Holst Nissen, avdelingsleder medlem

NBBO har i flere år vært opptatt av å støtte små og store tiltak i lokalsamfunnet. Vi brenner for samfunnet rundt oss, og ønsker å bidra til at så mange som mulig blir inkludert i ulike aktiviteter, enten det er kultur, idrett eller andre ting i nærmiljøet. 

– Kultur er noe som favner bredt og har blitt en viktig bærebjelke for oss. Vi bidrar for eksempel til å skape god kultur og gode bomiljøer i våre boligselskaper. Vi vil være med på å gjøre gode kulturopplevelser lett tilgjengelig for folk i byen vår, noe vi gjør mulig ved å sponse en rekke lokale arrangementer gjennom året. Flere av disse er gratis å delta på. Vi tenker hele tiden på hvordan vi kan være med som pådriver for at vårt lokalsamfunn er inkluderende for alle, da dette er sosial bærekraft i praksis og en viktig del av vårt samfunnsoppdrag, sier Ingrid Holst Nissen, avdelingsleder medlem hos NBBO. 

Store arrangementer

Gjennom sponsorprogrammet vårt NBBO Gir tilbake har mindre aktører og boligselskaper fått midler til prosjekter i nærmiljøet sitt - og idrettslag har fått støtte til alt fra maskoter og drakter, til kveldsmat etter trening. Vi har sponset alt fra utekino til festivaler og Ælv Classico. 

– I år, som i fjor, var vi med som sponsorer av det fantastiske arrangementet i A Walk In The Park. Det er et gratisarrangement med mange morsomme aktiviteter for barn. Det ble en kjempesuksess, med flott vær og veldig mye folk. Det var kø på standen vår fra start til slutt med barn som ønsket å prøve lykkehjulet, sier Ingrid. 

De større arrangementene vi sponser, er gjerne ting som mange kan få glede av. I tillegg har flere av disse blitt arrangert av noen som, i likhet med oss, har et lokalt engasjement og et genuint ønske om å skape noe bra for byen. 

Breddeidretten

I tillegg til de nevnte tingene, har vi fra i år lagt til enda mer i vår sponsorportefølje. Nå er vi nemlig også stolte sponsorer av fire breddeidrettslag i byen vår: Konnerud IL, Åssiden IF, Strømsgodset IF og Mjøndalen IF.

– Ved å sponse disse breddeidrettsklubbene, kan vi bidra til at enda flere barn kan få mulighet til å bli inkludert i idretten, og til at disse idrettslagene kan fortsette med det utrolig flotte arbeidet de gjør for barn og unge i sine områder. Vi vet at hver eneste krone idrettslagene får blir godt ivaretatt.

NBBO skal også bidra til å formidle jobben de gjør gjennom artikler og innlegg på sosiale medier. 

NBBO Gir tilbake og sponsingen av breddeidretten og arrangementer, er en del av samfunnsansvaret vårt i NBBO. Vår visjon er «Der folk trives», og det budskapet handler ikke bare om boligene som er en del av boligbyggelaget. Det handler også om å skape en by og en region der folk trives med å bo.